نصب وردپرس در دایرکت ادمین دقیقاً همانند نصب وردپرس در سی پنل میباشد با این تفاوت که فرایند ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین آسانتر است. بعد از خرید هاست و دامین مناسب برای سایت خود در صورتی که هاست شما DirectAdmin باشد، مراحل نصب به صورت زیر است.
نصب وردپرس در دایرکت ادمین 3 مرحله دارد!
1. نصب وردپرس
2. ساخت دیتابیسش
3. اتصال وردپرس و دیتابیس به هم
نصب وردپرس
اولین گام در نصب وردپرس دانلود آن از سایت مرجع میباشد. برای این کار وارد سایت wordpress.org بشود و فایل وردپرس را دانلود کنید.
نکته: وردپرس را بههیچوجه از سایتهای دیگر دانلود نکنید زیر ممکن است وردپرس حاوی کدهای مخرب باشد و در آینده سایت شما را اختلال مواجه کند.
بعد از دانلود وردپرس، باید فایل دانلود شده را بدون تغییر در هاست خود آپلود کنید. همانند تصویر زیر در هاست دایرکت ادمین خود وارد کنترل پنل شوید. برای این کار میتوانید از دکمهی Home که در قسمت منوی بالای دایرکت ادمین قرار دارد استفاده کنید.

حال در صفحهی کنترل پنل به دنبال گزینهی File Manager برگردید و وارد آن شوید. در این صفحه پوشهی public_html که پوشهی اصلی سایت شما است، قرار دارد. وارد این پوشه شوید. هر محتوایی که در این پوشه قرار گیرد در آدرس اصلی سایت شما نمایش داده میشود بنابراین فایل وردپرس را باید در این پوشه آپلود کنید. برای این کار در قسمت پایین این صفحه روی گزینهی upload file to current directory کلیک کنید تا وارد صفحهی زیر شوید.

در این صفحه روی choose file کلیک کنید سپس فایل وردپرس دانلود شده را انتخاب کنید و در نهایت با زدن دکمهی upload files وردپرس را آپلود کنید.
بعد از پایان یافتن آپلود، دوباره وارد پوشهی public_html شوید. در این مرحله باید فایل zip وردپرس را از حالت فشرده خارج کنید. برای این کار روی extract کلیک کنید و در صفحهای که باز میشود دوباره extract را انتخاب کنید. حال درون دایرکت ادمین یک پوشه با نام wordpress ساخته شده است.

در مرحلهی بعد باید محتوای داخل پوشهی wordpress به پوشهی public_html انتقال دهید.
برای انتقال محتوای پوشهی wordpress به public_html وارد پوشهی wordpress شوید و تمام پوشهها و فایلها را انتخاب کنید. بعد از آن در پایین صفحه روی دکمهی add to clipboard کلیک کنید تا تمامی فایلها در حافظهی clipboard ذخیره شود.

حال دوباره وارد پوشهی public_html شوید و این بار از قسمت پایین صفحه روی move clipboard files here کلیک کنید. اکنون وردپرس با موفقیت در سایت شما نصب شده است.
در مرحلهی بعد دامنهی خود را باز کنید و از لیست زبانهای موجود زبان فارسی را انتخاب کنید.

در صفحهی جدید روی بزن بریم کلیک کنید تا صفحهی زیر برای شما باز شود

اگر با موفقیت به این مرحله رسیدید نوبت به ساخت دیتابیس میرسد.
ساخت دیتابیس دایرکت ادمین
در این مرحله شما باید برای سایت خود یک دیتابیس بسازید و آن را در مرحلهی بعد به سایت متصل کنید. یکی از مهمترین مزایای دایرکت ادمین نسبت به سی پنل راحتی ساخت دیتابیس است که در یک مرحله انجام میشود.
برای این کار وارد کنترل پنل دایرکت ادمین شوید. (در هاست خود، روی دکمهی Home کلیک کنید) و از میان گزینههای موجود به دنبال MySQL Management بگردید و وارد آن شوید. در این صفحه لیست دیتابیسهای شما نمایان میشود. در این قسمت روی Create new Database کلیک کنید تا فرایند ساخت دیتابیس را شروع شود.

در این صفحه اطلاعات هاست خود را وارد کنید. توجه کنید که این اطلاعات را فقط یکبار استفاده خواهید کرد و دیگر نیازی به آن ندارد. همچنین هرچقدر این اطلاعات پیچیده باشد امنیت سایت شما افزایش مییابد.

Database Name: نام دیتابیس خود را انتخاب کنید.
Databse Username: یک نام کاربری برای دیتابیس خود انتخاب کنید.
Username Password: یک گذرواژه برای دیتابیس خود انتخاب کنید.
Confirm Password: گذرواژهی خود را دوباره تکرار کنید.
بعد از واردکردن اطلاعات فوق روی craete کلیک کنید تا اطلاعات دیتابیس شما نمایش داده شود. این صفحه را باز نگهدارید تا در مرحلهی بعد از آن استفاده کنید.
اتصال دیتابیس دایرکت ادمین و وردپرس
حال به صفحهی نصب وردپرس خود بازگردید. اطلاعات دیتابیسی که را که در مرحلهی قبل ساختید را به وردپرس معرفی کنید. (نام کامل را بنویسید)
نام پایگاه داده: همان Database است.
نام کاربری: اطلاعات Usename را وارد کنید.
رمز عبور: گذرواژهای را که در محلهی قبل ساختهاید وارد کنید.
میزبان پایگاه داده: برای هایستهای ایرانی معمولاً از localhost برای میزبان پایگاه داده استفاده میکنند. اگر چنین است این فیلد را تغییر ندهید.
پیشوند جدول: پیشوند جدول دیتابیس میباشد. بهتر است برای امنیت بیشتر آن را کمی تغییر دهید.
بعد از کامل کردن اطلاعات به مرحلهی بعد بروید. این آخرین گام برای نصب وردپرس روی دایرکت ادمین است. در این مرحله اطلاعات کلی سایت را وارد کنید.

عنوان سایت: یک عنوان برای سایت خود انتخاب کنید.
نام کاربری: نام کاربری مدیر سایت است. در محلهی بعد برای مدیرت پیشخوان وردپرس به این نام کاربری نیاز دارید.
رمز عبور: گذرواژه مدیر سایت میباشد. بهتر است گذرواژهی پیشنهادی وردپرس را انتخاب کنید تا پیچیده باشد.
ایمیل شما: ایمیل مدیر سایت میباشد. در صورت بروز خطا گزارش آن به این ایمیل ارسال میشود.
نمایش به موتورهای جستجو: اگر تیک این گزینه فعال باشد، موتورهای جستجو وارد سایت شما نمیشوند. این کار برای سئوی سایت شما مفید است. در ابتدا مانع ورود موتورهای جستجو به سایت خود شوید و بعد از اتمام مراحل طراحی، از قسمت تنظیمات این گزینه را غیر فعال کنید.
خطاهای رایج
1. بعد از بازکردن آدرس سایت با خای ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED روبهرو میشوم.
عموماً در 2 حالت با این خطا روبهرو میشوید.
حالت اول زمانی است که از دامنهی .ir استفاده میکنید و هنوز دامنهی شما در ایرنیک ثبت نشده است. بهتر است در پنل ایرنیک خود در قسمت مرکز پیام یا دامنههای من از فعال بودن دامنهی خود مطمئن شوید. فعالسازی دامنه در ایرنیک معمولاً از 2 ساعت تا 2 روز کاری زمانبر است.
حالت دوم بهخاطر مشکل نیم سرورهای هاست شما میباشد. بهتر است این موضوع را به هاستینگ خود گزارش دهید.
2. دامنه تأیید شده است ولی زمانی که آدرس سایت را وارد میکنیم، صفحهی دیگری بجای صفحهی ورود وردپرس باز میشود.
شرکت هاستینگ شما ممکن است بهصورت پیشفرض فایلی را با عنوان index.html در پوشهی public_html شما قرار داده باشد که در زمان بازکردن آدرس سایت صفحهی خوشامدگویی هاستینگ نمایش داده شود. برای حل کردن این مشکل کافی است در هاست خود و در پوشهی public_html فایل index.html را حذف کنید.
3. در زمان بازکردن دامنه خطای To change this page, upload your website into the public_html directory نمایان میشود.
این خطا به معنی این است که در پوشهی public_html هاست فایلی برای نمایش وجود ندارد. فایل وردپرس را در این قسمت استخراج کنید (extract). و محتوای داخل پوشهی wordpress را به پوشهی public_html انتقال دهید.
4. با بازکردن دامنه خطای Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server نمایش داده میشود.
NS یا نیم سرورهای هاست رو دامنه تنظیم نشده است. برای این کار به پشتیبانی دامنهی خود تیکت دهید.
5. با بازکردن دامنه خطای server IP address could not be found. نمایش داده میشود.
عموماً در 2 حالت با این خطا روبهرو میشوید.
حالت اول زمانی است که از دامنهی .ir استفاده میکنید و هنوز دامنهی شما در ایرنیک ثبت نشده است. بهتر است در پنل ایرنیک خود در قسمت مرکز پیام یا دامنههای من از فعال بودن دامنهی خود مطمئن شوید. فعالسازی دامنه در ایرنیک معمولاً از 2 ساعت تا 2 روز کاری زمانبر است.
حالت دوم بهخاطر مشکل NS (نیم سرور) هاست شما میباشد. بهتر است این موضوع را به هاستینگ خود گزارش دهید.
ممنون بخاطر ویدیو کاملتون. من تونستم مشکل خودم حل کنم.